3FM nieuws

Jeroen van der Boom en Ronnie Flex live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen van der Boom en Ronnie Flex live bij Giel

Giel kreeg woensdag 16 oktober bezoek van Jeroen van der Boom en Ronnie Flex.

Jeroen van der Boom stapte woensdag 16 oktober De Speelplaats op met nieuwe muziek op zak. En alsof dat nog niet genoeg was, liet Ronnie Flex zijn titeltrack voor de film Feuten: Het Feestje horen.

Jeroen van der Boom heeft nieuw album Deze Man

Het album Deze Man van Jeroen van der Boom is vanaf 11 oktober 2013 verkrijgbaar. Op zijn website schrijft de zanger: "Het afgelopen jaar heb ik het roer muzikaal omgegooid, nagedacht over wat ik wil en weer echt muziek gemaakt." Zo reisde Jeroen bijvoorbeeld af naar Nashville om daar met country-artiest Rob Crosby samen te werken.

Ilse DeLange schreef 'Beter Laat Dan Nooit'

Rob Crosby werkte in het verleden onder andere samen met Ilse DeLange. Op haar beurt hielp zij met Deze Man. Zo schreef Ilse de tekst voor Jeroens single 'Beter Laat Dan Nooit'. De bijbehorende videoclip laat beelden zien van Jeroens avontuur in de Verenigde Staten. Natuurlijk liet Jeroen van der Boom het nummer live horen bij Giel en hij deed een bonustrack en cover uit de Mega Top 50.

Ronnie Flex live bij Giel

Giel ontving woensdag 14 oktober ook hiphopper Ronnie Flex. Hij schreef de titeltrack 'Onder Je Lokken' voor de film Feuten: Het Feestje. Bij Giel liet hij het zelfgeschreven nummer live horen.

Jeroen van der Boom - 'Deze Man'

Jeroen van der Boom heeft zijn leren jasje album

Jeroen van der Boom - 'Beter Laat Dan Nooit'

Jeroen van der Boom covert 'Wake Me Up' van Avicii

Ronnie Flex over zijn toekomstige album

Ronnie Flex - 'Onder Je Lokken'

Ster advertentie
Ster advertentie