3FM nieuws

3FM Serious Talents op Popronde

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talents op Popronde

Popronde heeft de selectie van 2015 bekendgemaakt. Er zitten ook negen 3FM Serious Talents bij dat rondreizende festival!

De Popronde maakte op vrijdag 1 mei haar volledige selectie bekend voor de editie van 2015. Uit een recordaantal inschrijvingen zijn 137 talentvolle bands en artiesten gekozen. Zij reizen vanaf 17 september mee met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland. Negen uitverkoren 3FM Serious Talents zijn dan ook van de partij.

Popronde selectie

Dit jaar werd er wederom een recordaantal inschrijvingen geteld: uit meer dan 1200 acts heeft de selectiecommie 137 bands en acts gekozen. Dit zijn er 17 meer dan in 2014! Chris Moorman legt uit:

"Er zaten zoveel goede acts tussen de aanmeldingen dat we besloten hebben niet star vast te willen houden aan een vast getal, maar dat we de kwaliteit het aantal geselecteerde acts wilden laten bepalen." - Chris Moorman

Deze geselecteerde bands en muzikanten zijn een actuele afspiegeling van aanstormend talent in alle muziekgenres in Nederland. Acts die eerder aan de Popronde deelnamen voordat zij doorbraken naar een groter publiek zijn o.a. Blaudzun, De Staat, Dotan, Mister & Mississippi, Racoon, Sunday Sun, Rondé, Chef’Special en Kensington.

3FM Serious Talents

Ook zijn er weer een aantal 3FM Serious Talents uitgekozen voor de Popronde. Negen om precies te zijn!

Deze acts treden dit najaar op tijdens de Popronde. Vanaf september posten wij elke week voorafgaand aan het festival weekend, welk talent je waar kunt vinden. Houd de website dan dus goed in de gaten!

Popronde

Popronde 2015 vindt plaats in 40 steden door het hele land, negen meer dan in 2014. Het festival geeft een nieuwe lichting opkomende bands en muzikanten jaarlijks de mogelijkheid op te treden buiten de eigen regio en hun netwerk uit te bouwen. Popronde strijkt vanaf dit jaar iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de periode van 17 september tot 28 november neer in een andere stad in Nederland. En het mooiste van alles is dat je deze concerten gratis kunt bezoeken. Keep u posted!

>> Check hier de hele line-up van de Popronde

Ster advertentie
Ster advertentie