3FM nieuws

Jay Z wil geen getuige zijn op huwelijk Kanye

  1. Nieuwschevron right
  2. Jay Z wil geen getuige zijn op huwelijk Kanye

Komen er camera's van E!'s Keeping Up With the Kardashians op het huwelijk van Kanye West, dan weigert Jay Z aanwezig te zijn als getuige.

Kanye West heeft Jay Z gevraagd getuige te zijn bij zijn huwelijk met Kim Kardashian later dit jaar. Hoewel Jay Z niet vies is van een beetje media-aandacht en hij en Kanye al lang goede vrienden zijn, is er één medium waar hij niet in wil verschijnen: de realityshow rond Kanyes aanstaande Kim Kardashian. En de kans zit er dik in dat er een leger camera's van Keeping Up With The Kardashians aanwezig is bij de trouwerij om elke beweging van Kim, Kanye en baby North West vast te leggen.

Jay Z weigert te verschijnen in realityshow Kardashian

Jay Z weigert de getuige te zijn van Kanye, tenzij de camera's van E!'s Keeping Up With the Kardashians wegblijven bij hem, zijn vrouw Beyoncé en hun dochter Blue Ivy. Hij voelt er simpelweg niet zoveel voor om deel uit te maken van de realityshow rond Kim Kardashian."Jay agreed initially but had one condition – under no circumstances can there be any reality TV shows filming him, his wife Beyoncé or daughter Blue Ivy during the ceremony," laat een bron weten.

Beyoncé weigert evenmin geassocieerd te worden met realityshow

Niet alleen Jay Z weigert de camera's van Keeping Up With the Kardashians, ook zijn vrouw Beyoncé wordt liever niet geassocieerd met de tv-show. "The thought of popping up in KUWTK mortifies Beyoncé. She purposefully keeps herself away from trashy TV and isn’t prepared to lower her standards for anyone, or any occasion," aldus de bron.

Keeping Up With the Kardashians

Kanye en Kim krijgen miljoenen dollars van entertainmentzender E!, die het reality-programma Keeping Up With the Kardashians uitzendt, als ze de beelden van hun bruiloft vrijgeven. De vorige keer dat Kardashian in het huwelijksbootje stapte, destijds NBA-speler Kris Humphries, bracht de uitzending miljoenen in het laatje. Het huwelijk hield 72 dagen stand. Hoewel Kardashian na het mislopen van dat huwelijk aangaf de volgende keer een intiemere en kleinere huwelijksceremonie te willen, is zender E! wederom bereid miljoenen te betalen voor de beelden van haar huwelijk met rapper Kanye. "As we are going along, we realize we want it to be smaller and more intimate than people are imagining and thinking," liet Kardashian destijds weten.

Huwelijk West en Kardashian

Wat hun liefde voor spotlights betreft is het een ultieme match: Kanye West en Kim Kardashian. In juni 2013 werd hun dochter, genaamd North West, geboren, en in oktober 2013 vroeg Kanye zijn geliefde ten huwelijk in San Fransisco op het AT&T podium. West en Kardashian trouwen naar verluidt op 24 mei in Parijs. Wie Kanye op de reservebank heeft zitten als getuige, is tot dusver niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie