3FM nieuws

'Heat Waves' van Glass Animals is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Heat Waves' van Glass Animals is 3FM Megahit

De 3FM Megahit van deze week is voor de Engelse band Glass Animals. Hun single 'Heat Waves' doet denken aan de afgelopen hittegolf en komt van hun derde album Dreamland.

Glass animals

Het album Dreamland kwam op 7 augustus uit. Dat is ruim vier jaar na het vorige album, How To Be A Human Being. Die pauze had ook te maken met het ongeluk van drummer Joe Seaward.

'heat waves'

Deze single 'Heat Waves' brengt hitte en relatie struggles samen. Zo zingt zanger Dave Bayley in het refrein: "Sometimes, all I think about is you / Late nights in the middle of June / Heat waves been fakin' me out / Can't make you happier now".

bijzondere Clip

'Heat Waves' heeft een bijzondere clip. Die is namelijk opgenomen tijdens de lockdown in Londen. In de clip zie je frontman Dave door een lege straat lopen met een karretje vol tv's. Dan komt hij aan in een concertzaal, waar op de tv's de bandleden verschijnen en de band optreedt voor een compleet lege zaal. Het is pijnlijk om te zien en geeft de realiteit van artiesten in de coronacrisis weer. Bayley zegt over de clip: "This video is a love letter to live music and the culture and togetherness surrounding it." Bekijk de clip hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie