3FM nieuws

Podcast: treed in de 'Sporen' van je favoriete artiest

foto: Omroep ZWART
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast: treed in de 'Sporen' van je favoriete artiest

Hou je van de verhalen die schuil gaan achter een track? Dan is de nieuwe podcastserie Sporen van Omroep Zwart echt iets voor jou. Laat je door 3FM-dj Vincent van het radioprogramma Wat Anders meenemen op een muzikale ontdekkingstocht waarin de makers hun geheimen delen. Met o.a. Naaz, Willem en Sophie Straat.

Spoor voor spoor

Sporen is de nieuwe Nederlandse muziek-podcast van omroep ZWART en 3FM. Een muzikale reis waarin artiesten en producers hun nummers uit elkaar trekken en jou als luisteraar spoor voor spoor meenemen door de verhalen achter de track.

Onuitgebrachte demo's

In elke aflevering neemt host Vincent je aan de hand door het proces en de verhalen die schuilgaan achter een bepaalde track. Dat belooft veel behind the scenes-verhalen en interessante wendingen. Van belangrijke kantelpunten, naar inspiratiebronnen waaruit ideeën zijn ontstaan, tot het uiteindelijke slotakkoord.

Je krijgt als luisteraar niet eerder uitgebrachte demo's te horen. Daarbij wordt de muziek uitgekleed tot een enkel en los spoor en komen we achter de oorsprong van onze favoriete samples.

Dit wil je horen

Sporen is geen typische keukentafelpodcast. Laat je meenemen in deze bijzondere audio-ervaring die je doet tijdreizen naar het creatieve brein achter je favoriete nummer.

#6 - Hele Meneer - Adje & Reverse - Sporen

#5 - Never Have I Ever - Naaz - Sporen

#4 - Positivisme - Jiggy Djé & terilekst - Sporen

#3 - Houten Pak - Willem & Morgan Avenue - Sporen

#2 - Mannen - Sophie Straat & Wieger Hoogendorp - Sporen

#1 - Lotgenoot - Winne & Concrete - Sporen

Ster advertentie
Ster advertentie