3FM nieuws

Nieuwe EP van Blof met Krystl en Chew Fu

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe EP van Blof met Krystl en Chew Fu

Bløf brengt op 4 november de EP Radio Berlijn uit, met daarop een aantal verrassende samenwerkingen.

Blof bracht aan het begin van dit jaar (2011) het tiende album Alles Blijft Anders uit. Nog geen jaar later, verschijnt er weer iets nieuws van de Zeeuwse heren. Het is geen nieuw studioalbum, maar een EP met 7 tracks. Vijf ervan zijn nooit eerder uitgebrachte nummers en twee zijn bewerkte versies van eerder uitgebracht tracks.

Krystl op Radio Berlijn

De heren hebben een aantal interessante gastbijdrages geregeld voor de EP. Ze strikten twee Nederlandse zangeressen, Krystl en Sabrina Starke. Krystl is de horen op ‘We Doen Wat We Kunnen’. Dat nummer staat ook op Alles Wordt Anders, maar is voor de EP opnieuw met de zangeres opgenomen.

Toevallige ontmoeting van Blof en Chew Fu

De andere al eerder uitgebrachte track op de EP is ‘Was Je Maar Hier’. De Nederlandse DJ en producer Chew Fu, die al remixen maakte voor grote namen als Rihanna en Lady Gaga, nam die voor ze onder handen.

Peter Slager, bassist en tekstschrijver van Blof: “We ontmoetten Chew Fu tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door. Het klikte direct en als snel was het idee geboren om eens samen te werken. Het is natuurlijk heel leuk dat het er ook echt van gekomen is en we nu het resultaat kunnen uitbrengen, want dat is op z'n minst verrassend.''

Ster advertentie
Ster advertentie