3FM nieuws

3FM Serious Talent Award

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talent Award

Genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award: Chagall, Chef'Special, Dotan, Gers en Kensington. Niet mis he?

Chagall, Chef'Special, Dotan, Gers en Kensington maken kans op de 3FM Serious Talent Award, maakte Michiel op maandag 20 februari bekend. 2011 Was een vruchtbaar jaar voor de 3FM Serious Talents. Wel 20 getalenteerde aanstormende artiesten hebben het 3FM Keurmerk Serious Talent opgeprikt gekregen en hebben daarmee airplay op 3FM verdiend. De vakkundige jury heeft met bloed zweet en tranen 5 talents uit de poel gepikt, die kans maken op de 3FM Serious Talent Award.

Uitreiking 3FM Serious Talent Award op Paaspop

Chagall, Chef'Special, Dotan, Gers en Kensington treden op op Paaspop op 7 april, waar ook de winnaar uiteindelijk bekend gemaakt zal worden. Je kunt niet stemmen voor deze award; een jury kiest de winnaar. De prestaties van de Talents van het afgelopen jaar en de verwachtingen voor de toekomst worden meegenomen in de beslissing van de jury. De winnaar van de 3FM Serious Talent Award wint- naast eeuwige roem- ook een optreden tijdens de 3FM Awards.

De winnaar mag zich scharen in illuster rijtje namen: Handsome Poets, Caro Emerald en Giovanca.

Luister naar de uitreiking van 3FM Serious Talent Award op 7 april tussen 18.00uur en 20.00 uur.

3FM Awards

De 3FM Awards zijn publieksprijzen en worden jaarlijks uitgereikt aan Hollands finest, volgens de 3FM luisteraar. Op 12 april wordt bekend gemaakt wie de 3FM Awards 2012 winnen. Daar heb je trouwens nog wel wat over te zeggen. Denk mee over de longlist. Naast deze 3FM Awards zijn er ook nog twee awards waar niet op gestemd kan worden. De Schaal van Rigter, voor de Nederlandse artiest met de meest verkochte single en de 3FM Serious Talent Award, die wordt toegekend door een jury.

Ster advertentie
Ster advertentie