3FM nieuws

Florence Welch in nieuwe Star Wars-trilogie?

  1. Nieuwschevron right
  2. Florence Welch in nieuwe Star Wars-trilogie?

Volgens The Sun willen de makers van de nieuwe Star Wars-trilogie Florence Welch voor een van de grote rollen in de films.

De Britse krant heeft een insider gesproken die vertelde dat de frontvrouw van Florence + the Machine precies is wat ze zoeken, ook al heeft ze weinig acteerervaring.

“We think Florence has the exact style we are looking for. She has done some acting but it was her singing on stage that initially caught the eye."

"Almost every actress in Hollywood wants a role in the new movies but we are keen to cast people who are unexpected."

Grote rol voor Florence Welch

Het gaat niet om zo maar een bijrolletje waar ze Florence voor willen, aldus de bron van The Sun. “Florence is being considered for a major part that would turn her into an A-list actress overnight.”

Star Wars VII

Als Florence ook daadwerkelijk in de sci-fi films gaat spelen, mag ze begin 2014 aan de slag. Dan starten de opnames van Star Wars VII onder leiding van regisseur J.J. Abrams.

De release van deze zevende film staat gepland voor 2015. Het wordt het eerste deel van een sequel-trilogie die zich afspeelt na de gebeurtenissen van deel zes.

George Lucas verkoopt Star Wars

Disney kocht afgelopen jaar de Star Wars-franchise over van bedenker George Lucas, die zelf na de zesde film met pensioen is gegaan.

Ster advertentie
Ster advertentie