3FM nieuws

Chris Brown heeft schuld bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Chris Brown heeft schuld bekend
Chris Brown is het haasje. En nu echt. De R&B-zanger heeft bekend schuldig te zijn aan mishandeling van Rihanna. De zanger ging maandag 22 juni akkoord met een schikkingsvoorstel van 180 uur werkstraf en vijf jaar voorwaardelijk. Hij hoeft dus niet de bak in.
De 20-jarige R&B-zanger Chris Brown gaf toe schuldig te zijn aan mishandeling van zijn ex-vriendin zangeres Rihanna. Hij zei dat in een rechtbank in Los Angeles op maandag 22 juni. Met een schikkingsvoorstel van 180 uur en vijf jaar voorwaardelijk hoeft Brown niet de gevangenis in.

Eerdere hoorzitting

Tijdens een eerdere hoorzitting heeft Rihanna een verklaring afleggen tegen haar ex-vriendje Chris Brown. Hij was aangeklaagd wegens mishandeling en bedreiging van de 21-jarige popster na de uitreiking van de Grammy Awards in februari.

Gearresteerd

Brown werd in de nacht van de Grammy Awards op 8 februari gearresteerd, nadat hij doodleuk een paar meppen had verkocht aan zijn vriendinnetje Rihanna. In maart is de 20-jarige R&B-zanger aangeklaagd wegens mishandeling en bedreiging, uiteraard ontkent hij deze beschuldigingen keihard. Op 22 juni verschijnt hij voor de rechter, mits er genoeg bewijs is voor tijdens het proces.

Rejected

Rihanna laat voor de eerste keer haar gezicht zien tijdens deze hoorzitting, sinds de aanklachten zijn ingediend. Als de zangeres moet getuigen, is het Browns advocaat die een kruisverhoor aan haar voorlegt. De rechter heeft al eerder een motie afgewezen, die de advocaat van Brown had ingediend. Hij wilde namelijk in het bezit zijn van alle onderzoeksrapporten van de politie en de beruchte foto waarop Rihanna bont en blauw is verschenen.

Schuldig?

Als hij schuldig wordt bevonden, staat hem een gevangenisstraf van vier jaar te wachten. Chris kan zijn borst alvast natmaken, want het zal geen pretje voor hem worden als hij op droog brood en water moet leven!


>> Lees hier meer over RihannaSter advertentie
Ster advertentie