3FM nieuws

Wie vervangt Sam Smith op Pinkpop 2015?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie vervangt Sam Smith op Pinkpop 2015?

De alternatieve rockers van Placebo zijn de officiële vervangers van Sam Smith op Pinkpop 2015. Maar dat is nog niet al het nieuws...

De Engelse band Placebo vervangt Sam Smith, de zanger die Pinkpop moest afzeggen vanwege stemproblemen. Daarnaast zijn Jonathan Jeremiah en The Last Internationale toegevoegd aan het festival, waarmee de line-up nu helemaal compleet is. Dus de állerlaatste namen voor Pinkpop 2015 zijn:

  • Placebo
  • Jonathan Jeremiah
  • The Last Internationale

Garden Of Love

Meer nieuws: de Garden Of Love is terug van weggeweest! Wat? Garden Of Love! Tussen de bomen, achter Catina Mobile op het voorplein, wordt een romantisch plekje gecreëerd waar je kunt genieten van Nederlandse singer-songwriters. Dat gebeurde tien jaar geleden voor het laatst, maar is nu terug. Deze singer-songwriters staan op het podium:

  • Vrijdag 12 juni: Anna Rune
  • Zaterdag 13 juni: Judy Blank
  • Zondag 14 juni: PollyAnna

Complete line-up

De laatste nieuwe namen worden toegevoegd aan het indrukwekkende Pinkpop-affiche. Foo Fighters, Muse, Elbow, Robbie Williams, Pharrell Williams, The Script, Anouk, The Wombats, Avicii, Oscar And The Wolf and so on. Pinkpop heeft ook dit jaar weer een fijne line-up neergezet.

>> Check alle namen van Pinkpop 2015

Pinkpop 2015

De 46e editie van Pinkpop vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2015. De weekendkaarten zijn uitverkocht, net als de dagkaarten van de zaterdag en de zondag. Alleen voor de vrijdag kun je nog tickets in de wacht slepen.

Ster advertentie
Ster advertentie