3FM nieuws

Joss Stone betovert Giel!

  1. Nieuwschevron right
  2. Joss Stone betovert Giel!

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets van Joss Stone hadden gehoord. Gelukkig is ze nu weer helemaal terug met haar zevende studioalbum Water For Your Soul.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Joss Stone bracht op zestienjarige-leeftijd haar debuutalbum The Soul Sessions uit. Dit album zorgde al meteen voor succes in dertien landen. Over haar kwaliteit valt niet te dubben, want ze heeft met oude soulhelden als Betty Wright en Timmy Thomas gewerkt. Dat Joss Stone niet stil kan zitten blijkt wel. In 2014 begon ze aan The Total World Tour, een tour die in alle 204 landen op de wereld langskomt.

Molly Town in Bordeaux

Ook Hilversum stond op het lijstje. Bij Giel speelde ze het nummer 'Molly Town' dat ze schreef voor een stelletje die ze op een reis door Europa tegenkwam. De man wilde ook veel gaan reizen, maar in Bordeaux kwam hij een meisje tegen in een kroeg die Molly's heette. Zijn hele wereld stond stil en daarmee ook zijn reis, want hij is nooit meer vertrokken.

Water For Your Soul

Joss Stone bracht in de zomer van 2015 haar nieuwe album Water For Your Soul uit. Deze plaat bevat meer dan alleen soulmuziek. Ook genres als reggae en hiphop komen deze keer voorbij. Damian Marley heeft er deels voor gezorgd dat Joss Stone reggae ging maken. De samenwerking in de groep Superheavy (met o.a. Mick Jagger en Damian Marley) smaakte naar meer. En nu, vier jaar later, ligt het nieuwe album op de planken.

Joss Stone - 'Molly Town'

Joss Stone - 'Love The Life You Live'

Joss Stone - 'Stuck On You'

Joss Stone - 'Super Duper Love'

Ster advertentie
Ster advertentie