3FM nieuws

Geen ticket voor Adele? 3FM biedt nazorg!

  1. Nieuwschevron right
  2. Geen ticket voor Adele? 3FM biedt nazorg!

Het leven is keihard, we weten het.

Alle kaarten voor de concerten van Adele zijn uitverkocht. Hartstikke uitverkocht. De felbegeerde tickets gingen vrijdag 4 en maandag 7 december in de verkoop en waren - uiteraard - in no time weg.

Veel fans probeerden een kaartje te bemachtigen voor één van de vier concerten (op 1, 3, 4 en 6 juni) in de Ziggo Dome in Amsterdam. Met meerdere vensters geopend gooiden de die hard Adele-lovers zich in de ellenlange digitale wachtrij. Want als Adele is het land is, wil je daar bij zijn. Punt.

Een schouder om op te huilen

We feliciteren alle lucky bastards die zich gelukkig mogen prijzen met een kaartje. Maar we willen ook iets doen voor de fans die nu met hun ziel onder de arm lopen. 3FM biedt nazorg voor de mensen die GEEN kaartje hebben voor het concert.

Maar HOE dan?

Jij vraagt je natuurlijk af HOE wij jou gaan troosten. HOE wij deze gruwelijke gebeurtenis willen doen vervagen, verzachten, verdoezelen. Nou... Dat is een goeie vraag, een moeilijke vraag. Een vraag waar we echt wel even over hebben na moeten denken. Maar we zijn er uit!

Met veel liefde hebben we een Adele-nazorg pakket samengesteld. Het pakket bevat artikelen die je nu heel hard nodig hebt. Denk aan tissues, chocola, rode wijn en... Goeie muziek, van Adele natuurlijk :)

Vul het formulier in

Geef hieronder je gegevens door en maak kans op één van de Adele-nazorgpakketten.

UPDATE: de pakketten zijn verstuurd! De actie loopt niet meer.

Ster advertentie
Ster advertentie