3FM nieuws

Gratis studiotijd winnen

  1. Nieuwschevron right
  2. Gratis studiotijd winnen

Opnames in een professionele studio met een toptechnicus te duur? Rubber Tracks komt naar Nederland en jij kunt opnametijd winnen. Gratis!

Deze zomer kunnen opkomende muzikanten in de Benelux zich inschrijven voor kostenloze opnametijd in de top studio Amsterdam Recording Company. De studio is beschikbaar van 27 mei tot 11 juni en biedt veertien gelukkigen een volle dag studiotijd onder begeleiding van professionele technici. Wellicht ben jij daar één van!

Converse Rubber Tracks

Converse Rubber Tracks is van origine een state-of-the-art opnamestudio in de wijk Williamsburg in Brooklyn, New York. Als initiatief van schoenenmerk Converse is het bedoeld om opkomende artiesten te ondersteunen door kosteloos toegang te bieden tot een opnamestudio van topklasse. In Nederland vinden de opnames plaats in de studio van de Amsterdam Recording Company op het Java-eiland.

Live-concept

Extra leuk is dat het Converse Rubber Tracks Live-concept voor het eerst in juni naar Amsterdam komt. Er wordt dan een energiek live-podium gecreëerd waar een bekende internationale artiest optreedt met geselecteerde Rubber Tracks-muzikanten. Skills van een hoger niveau zijn dus eigenlijk wel vereist!

Gratis?

Jazeker! Converse wil namelijk iets terugdoen voor de creatieve gemeenschap die het merk in zijn 105-jarige geschiedenis altijd heeft omarmd. Converse Rubber Tracks zien zij als dé uitkomst daarvoor. Belangrijk om te vermelden is dat je als muzikant ook uiteindelijk alle rechten op je muziek behoudt. Best handig, in the end.

Inschrijven kan tot maandag 11 mei om 12.00 uur 's middags. Opkomende muzikanten kunnen zich aanmelden via deze link.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie