3FM nieuws
AVROTROS

MAXINE ontroert met op-maat-gemaakt liedje voor 3FM Serious Request

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. MAXINE ontroert met op-maat-gemaakt liedje voor 3FM Serious Request

Het was vandaag erg emotioneel in de 3FM Live Box. 3FM Talent MAXINE kwam langs bij Jorien in Het Betere Werk om een op-maat-gemaakt liedje te spelen. Speciaal voor 3FM Serious Request sloegen ze namelijk de handen ineen om voor een donatie aan Het Vergeten Kind een 3FM-luisteraar hiermee te verblijden. Eva was die gelukkige luisteraar en kreeg speciaal voor haar en haar moeder een liedje van MAXINE.

Op maat gemaakt liedje

Zondag 18 december gaat het Glazen Huis op slot en heel Nederland komt nu al in actie voor Het Vergeten Kind. 3FM-dj Jorien Renkema heeft ook een actie in het leven geroepen. Samen met 3FM Talent MAXINE geeft ze de unieke mogelijkheid om een gepersonaliseerd liedje op maat te krijgen.

Voor 3FM-luisteraar Eva de uitgewezen kans om een liedje te horen over de speciale band met haar moeder Marijke. Het liedje dat MAXINE schreef gaat over hoe je veel van iemand kan houden, maar toch een moeilijke relatie kan hebben. "Volgens mij heeft iedereen weleens een moment in zijn leven dat spanning en stress zijn tol eist, zo ook bij mijn moeder. Voor mij was dat niet altijd even makkelijk."

Speciale band

Er gaat niets boven een goede band tussen moeder en dochter. MAXINE legt deze verbinding vast in de songtekst en legt precies uit waarom deze relatie zo belangrijk is. MAXINE heeft die strijd, maar ook de liefde en lessen die je ervan leert, verwerkt in het liedje. Het raakt moeder en dochter enorm en de nodige traantjes worden weggepinkt. "Het zijn de woorden die je ervoor vind. Die zijn eigenlijk zo eenvoudig en waar," zegt moeder Marijke geëmotioneerd. Zie hieronder hun reactie en daaronder het optreden van MAXINE.

En zo klinkt het liedje:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie