3FM nieuws

De hoogtepunten van het jaar 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. De hoogtepunten van het jaar 2016

Met de Jaren 10-Daagse halen we de leukste en bijzonderste momenten terug van de jaren ’10. Wat waren de belangrijkste punten van 2010-2019? Vandaag staat in het teken van het jaar 2016.

2016

Het was vooral een politiek interessant jaar. De Brexit werd in het leven geroepen en Donald Trump kwam aan de macht. Ook waren we massaal aan het Pokémon GO-en én ook mogen we 'Pen Pineapple Apple Pen' niet vergeten...

Pokémon GO

Deed jij er ook aan mee? Of ben je ook meerdere malen onderstaande taferelen tegengekomen? De kans is groot. in 2016 trok iedereen eropuit om massaal Pokémon te vangen in de echte wereld. Het was voor het eerst dat een spel als dit uitkwam en het was een groot succes. De app is nog steeds aan het ontwikkelen en er worden steeds meer Pokémon toegevoegd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pen Pineapple Apple Pen

Ongelooflijk hoe deze track een hit werd. Luister één keer naar dit nummer en hij zit de hele dag in je hoofd. Grote kans dat als je 'Pen Pineapple Apple Pen' aanzet op een feestje dat iedereen massaal mee begint te zingen en het dansje kent. De video is ondertussen bijna 300 miljoen keer bekeken. Opfrisser nodig? Bekijk de videoclip hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie