3FM nieuws

Coldplay live op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay live op 3FM
Aanstaande zaterdag (29 maart) hoor je in Leidsekade Live het concert dat Coldplay gaf op 5 november 2002 gaf in Ahoy. We hebben je al heel lang beloofd dat het zou komen en nu is het zover!De reden dat het zo lang heeft geduurd voordat 3FM het concert konden uitzenden, is dat Coldplay zelf de mix van het optreden wilde maken. Uiteraard is de band erg druk en daarom duurde het wel even voordat de mix klaar was. Maar iedereen die live in Ahoy aanwezig was, zal kunnen bevestigen dat het de moeite van het wachten waard is: het is een bijzonder mooi concert en 3FM is heel trots dat we het mogen uitzenden.

Tijdens het concert waren veel nummers te horen van het meest recente Coldplay album: A Rush Of Blood To The Head. Natuurlijk werden ook bekende nummers als 'Yellow' en 'Trouble' gespeeld. Marc Stakenburg presenteert zaterdagavond tussen 20 en 22 uur het concert van Coldplay en zal ook de nodige achtergrondinformatie geven over de band en het concert.

Coldplay staat weliswaar niet op Pinkpop, maar de band komt wel naar Nederland voor een bijzonder dubbeloptreden met de band Live. Aanstaande zaterdag start de voorverkoop, bij 3FM.nl kon je afgelopen week kaarten winnen. De kaarten zijn al weggeven dus als je niet gebeld bent zul je de rij in moeten...
Ster advertentie
Ster advertentie