3FM nieuws

Zo ziet de Verkiezingsdag op 3FM eruit

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo ziet de Verkiezingsdag op 3FM eruit

Vandaag is het verkiezingsdag en 3FM pakt groots uit! Hieronder lees je alle informatie op een rijtje, zodat je precies weet wat er allemaal gaat gebeuren!

Verslag uit verkiezingsland

Over het land zitten 3FM-dj's verspreid bij verschillende stemlocaties. In Zwolle zit Rob Janssen die je vertelt hoe jongeren het stemmen daar ervaren. Vanuit Nijmegen zal Jamie Reuter verslag doen over de stand van zaken en Olivier Bakker is in Utrecht te vinden. Gedurende de hele dag doen zij verslag op de radio, maar ook via de social kanalen van 3FM.

Frank en eva: welkom bij het stemloket

En vanaf 16:00 uur luister je naar de speciale verkiezingsuitzending van 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman genaamd 'Frank & Eva: Welkom bij het stemloket! Hier houden ze je tot 00:00 uur 's nachts op de hoogte van alle laatste tussenstanden, peilingen en gebeurtenissen.

Ook krijgen ze hulp van collega-dj Sander Hoogendoorn. Hij staat bij het bijzondere stemloket in poppodium 013 in Tilburg. Hier neemt hij je mee achter de schermen en peilt hij hoe de stemmers zich daar voelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie