3FM nieuws

En dit was de 3FM Request on Tour

  1. Nieuwschevron right
  2. En dit was de 3FM Request on Tour
De laatste dagen van 2003 was 3FM op pad om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. We waren op allerlei locaties in Nederland te vinden met als knallende afsluiter De Efteling. Benieuwd naar de foto's en de opbrengst?Rob Stenders, Cobus Bosscha, Henk Jan Smits, Egbert Jan Weeber, Dave (tv programma Niets Dan De Waarheid), Giel Beelen, Gerard Ekdom en ga nog maar even door. Er kwam geen eind aan de namen van bekende Nederlanders die hielpen om de 3FM actie voor Villa Pardoes zo succesvol mogelijk te maken. En dat is gelukt!

Als je op het fotolog kijkt zie je een verslag van drie dagen vol met muziek, verzoekjes, interviews, luisteraars, DJ's en noem maar op. Dat wil je zeker niet missen!

Nou wil je natuurlijk weten wat Villa Pardoes nou uiteindelijk over heeft gehouden aan de 3FM Request on Tour dagen. Nou, daar komt ie:

16.000 Euro!

En daar deden wij, en vooral jullie, het allemaal voor! Ontzettend bedankt voor al jullie verzoekjes, gulle gaven en spontane invallen. 3FM wenst iedereen een waanzinnig 2004 toe!
Ster advertentie
Ster advertentie