3FM nieuws

Lauren Spencer-Smith zingt 'Fingers Crossed' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Lauren Spencer-Smith zingt 'Fingers Crossed' in de 3FM Live Box

Vanmorgen was Lauren Spencer-Smith te gast in de 3FM Live Box. Hier zong de jonge zangeres haar track 'Fingers Crossed'. De Canadese zangeres is pas 18 jaar en brak afgelopen jaar door met dit nummer. Aan Sander vertelt ze hoe het gesteld is met haar carrière en waar 'Fingers Crossed' over gaat.

Miljoenen streams

Lauren is in korte tijd flink in de spotlight komen te staan. Toen ze 16 was deed ze mee aan de Amerikaanse Idols, waar de jury wel wat in haar zag, maar het uiteindelijk niet in de top 10 wist te eindigen. Na dat avontuur besloot ze haar eigen weg te gaan. Ze startte een TikTok account en deelde hier haar muziek, waar ze al snel viral ging binnen 1 week tijd met 'Fingers Crossed' 15 miljoen streams aantikte.

'Fingers Crossed'

De zangeres is afgelopen jaar uitgegroeid tot iemand met een groot bereik. Lauren vertelt aan Sander dat ze zelfs van Julia Michaels een berichtje kreeg om haar te laten weten dat het nummer haar raakte. Maar waar gaat het nummer eigenlijk over? Laura vertelt dat 'Fingers Crossed' gaat over een ex-vriend. Haar huidige relatie deed haar inzien dat haar ex eigenlijk heel slecht met haar omging. Hierdoor heeft ze een andere kijk gekregen op de breuk en baalde ze zelfs van het verdriet wat ze heeft gevoel tijdens het einde van de relatie.

Een leerzame les, en blijkbaar ook inspiratie voor het prachtige nummer. Benieuwd hoe 'Fingers Crossed' klonk in de 3FM Live Box? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie