Naar homepage
3FM nieuws

Bastille krijgt rol in Game of Thrones

  1. Nieuwschevron right
  2. Bastille krijgt rol in Game of Thrones

En niet zomaar een rolletje... Ze spelen 'wildlings' in de finale van het aankomende seizoen (nummer zeven alweer).

Bastille als wildlings in Game of Thrones

De site 'Watchers of the Wall' is de grootste community als het aankomt op breaking news over de serie. Zij beweren dat een cameo van de band echt gaat gebeuren! Wat goed kan, aangezien frontman Dan Smith recent in een interview zei dat de band tijdens hun tour een bezoekje zou brengen aan de set.

Daarnaast is de band al jaren enorm fan van de serie en speelde Sophie Turner (Sansa uit Game of Thrones) de hoofdrol in de videoclip van 'Oblivion'. Het zat er dus dik in dat ook déze band een klein optreden in de serie kreeg. Waarom 'ook'? Omdat de serie bekend staat om haar stiekeme cameo's van muzikanten.

Andere artiesten in GoT

Zo speelde Sigur Rós op de bruiloft van Joffrey, trad Will Champion van Coldplay op tijdens de beroemde Red Wedding en mochten Of Monsters and Men hun theaterkunsten laten zien in de straten van Braavos. Nou, daar kunnen we vanaf volgend seizoen dus nog een band aan toevoegen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Game of Thrones seizoen 7

Wat weten we al? Uhm, nog niet zo veel... We krijgen sowieso maar zeven afleveringen en de startdatum is dit jaar verschoven naar de zomer. Nog langer wachten, which sucks. Maar dat wordt vast beloond. Al is het alleen maar om Dan Smith als wildling te zien.

Meer Game of Thrones en 3FM:

>> Game of Thrones-acteurs die een muzikaal uitstapje maakten
>> Coldplay schrijft Game of Thrones musical
>> Ramsey Bolton van GoT zet zingend de bloemetjes buiten
>> 3FM ging naar Rave of Thrones van DJ Hodor

Ster advertentie
Ster advertentie