3FM nieuws

Paul Sinha laat zien wat hij kan in 'Als Wij Dat Samen Doen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul Sinha laat zien wat hij kan in 'Als Wij Dat Samen Doen'

The hills are alive, with the nieuwe video van Paul Sinha! Deze Sound Of Music-achtige videoclip laat precies zien wat je in de winter nodig hebt: een groot bevroren meer, bergen en een hele hoop verliefdheid.

Samen in de bergen

Van Paul Sinha zijn we gewend dat hij geen half werk levert. Zijn clips zien er altijd gelikt uit en ook met de muziek is letterlijk helemaal niks mis. Voor de video van 'Als Wij Dat Samen Doen', is Paul naar Zwitserland gegaan. Dat is geen slechte zet geweest, want de clip die daar gemaakt is, zal je waarschijnlijk nog een keer willen zien. Al is het alleen al voor de fantastische omgeving.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Serious Talent

Dat je Paul in de gaten moet houden, mag geen geheim meer zijn. Hij werd deze maand uitgeroepen tot Serious Talent en speelt vandaag 14 januari op Noorderslag. Logisch, want hij doet letterlijk alles goed. Hij maakt muziek die helemaal van nu is, maar ook heel eigen. Hij maakt zijn eigen beats, en zingt daar graag bij en ook akoestisch stelt hij niet teleur. Zijn liedjes blijven hangen, en op het podium maakt hij er een feestje van! Kortom: wat wil je nog meer? (Nog een keer de video kijken misschien).

Ster advertentie
Ster advertentie