3FM nieuws

Elske DeWall live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Elske DeWall live bij Giel

Elske DeWall speelde vrijdagochtend 10 augustus live bij Giel op de Speelplaats.

Elske DeWall werd in februari 2010 met het nummer 'Day Like Today' Serious Talent bij 3FM. Het best bewaarde geheim van Friesland werd eindelijk openbaar gemaakt en de rest van Nederland mocht meegenieten.

Tweede album Elske DeWall Brave

Inmiddels heeft Elske al twee albums op haar naam staan. Het eerste album Balloon Over Paris kwam begin 2010 uit en haar tweede album Brave ligt sinds mei 2012 in de winkels.

Elske DeWall tourt door Nederland

Dit jaar heeft Elske DeWall veel met haar band getourd langs de Nederlandse theaters en festivals. Er was een gastoptreden bij Jonathan Jeremiah op het North Sea Jazz festival, ze deed een duet met Lionel Richie en eentje met De 3J's. Daarnaast stond ze ook nog eens samen met Blof op Concert At SEA met Covers At SEA. Later dit jaar kun je Elske DeWall ook nog zien tijdens haar clubtour.

Elske DeWall live bij Giel

Elske DeWall speelde donderdag 10 augustus op De Speelplaats bij Giel haar single 'Stone By Stone' en een Mega Top 50 cover. De inspiratie voor die cover keuze kwam in Italië. Daar was ze pas op vakantie. Dat land heeft een minpuntje ontdekte Elske al snel, door al die tunnels is de radio-ontvangst niet veel soeps. Als ze een keer ontvangst had, dan kreeg ze telkens 'Blow My Whistle' van Flo Rida voor haar kiezen. Dat werd daardoor ongewild haar vakantieliedje. Maar Elske weet zelf van Flo Rida's single nog een prachtige versie te maken.

'Stone By Stone'

'Blow My Whistle'

Ster advertentie
Ster advertentie