3FM nieuws

Orgel Vreten live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Orgel Vreten live bij Giel

Robin Piso en Thijs Schrijnemakers staan met hun project Orgel Vreten op Lowlands, vertelden ze tijdens hun bezoek aan Giel.

Twee orgels die tegenover elkaar staan te brullen, dat is Orgel Vreten. De twee mannen hoorde je dinsdag live bij Giel met hun nieuwe Hammondorgel-project live.

Orgel Vreten...? Wie?

Robin Piso en Thijs Schrijnemakers zijn samen het duo Orgel Vreten. Robin is het toetsenbrein van rockband DeWolff en Thijs ken je misschien nog van de rockband Stereo, de band die gevormd werd in het tv-programma Rock Nation, of als toetsenist van Wende Snijders. Met Orgel Vreten staan de mannen met orgel en al tegenover elkaar op het podium.

Orgel Vreten live op Lowlands en live bij Giel

Orgel Vreten staat niet op North Sea Jazz. Ze wilden zelf wel, vertelden ze bij Giel, maar de organisatie zei 'nee, dank je'. Daar zal het festival nu zeker spijt van hebben, vermoedde Giel. De heren konden dinsdag wel bevestigen dat ze een van de namen op Lowlands zijn! Het festival in Biddinghuizen is helemaal uitverkocht, maar gelukkig hebben we de beelden nog van Orgel Vreten live bij Giel.

Orgel Vreten 'Down & Dirty' en funky!

Orgel Vreten covert Hot Right Now!

Ster advertentie
Ster advertentie