3FM nieuws

Voetbalpraat met Johan Derksen, Coen en Sander

  1. Nieuwschevron right
  2. Voetbalpraat met Johan Derksen, Coen en Sander

Hoog bezoek van de man die álles weet (of denkt te weten) van voetballen. Johan Derksen schoof aan in de Coen en Sander Show.

De snor, het ruime, jasje, de bizarre uitspraken, de genadeloze voetbalkennis én Johan Derksen in persoon kwamen dinsdagmiddag langs bij de Coen en Sander Show. Zat jij met een prangende vraag over volkssport numero uno, dan kon je 'm stellen aan Johan.

Coen en Sander bij Voetbal International

Niet lang geleden schoven Coen en Sander op hun beurt aan bij Voetbal International, het TV-programma waar Johan Derksen tot ongekende hoogte stijgt. Sander was hoofdgast, want hij is de man met de voetbalkennis, maar viel daar door de mand door de wedstrijden van dat weekend niet te hebben gezien. Coen ging ook onderuit, maar dat was omdat hij groot Hans van Breukelen-fan is.

Johan bij de Coen en Sander Show

Dinsdagmiddag kwam de opzienbarende snor langs bij de Coen en Sander Show. Hij loopt graag te koop met voetbalkennis, dus kon je hem al je vragen stellen! Dit doet hij wekelijks bij Voetbal International en om de overgang simpel te houden vroegen we je om de vraag met 'Beste Johan,' te beginnen.

Wat is jouw vraag aan Johan Derksen?

>> Naar de site van Coen en Sander

De Coen en Sander Show, elke werkdag vanaf 16.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie