3FM nieuws

Nick & Simon maken line-up Das Coen Und Sander Fest compleet

  1. Nieuwschevron right
  2. Nick & Simon maken line-up Das Coen Und Sander Fest compleet

Supertoll! Nick & Simon komen ook langs tijdens Das Coen Und Sander Fest en dat maakt de line-up compleet!

Naast Kensington, The Opposites, De Kraaien, George Baker en Feest DJ Ruud, trekken ook Nick & Simon hun lederhosen aan om op te treden tijdens Das Coen Und Sander Fest: Immer Gerade Aus. De Volendammers verrasten Coen en Sander woensdagmiddag 13 november in hun show om het blijde nieuws te vieren.

Das Coen Und Sander Fest live via 3FM en 101.TV

Coen en Sander zetten vrijdag 29 november, samen met 4.000 luisteraars, de Heineken Music Hall in Amsterdam op z'n kop. Das Fest is stijf ausverkauft, maar er worden nog een paar kaartjes weggegeven. Luister daarvoor in de week van 23 november naar 3FM.

Voor degene die er niet bij kunnen zijn, aber natürlich wordt Das Coen Und Sander Fest: Immer Gerade Aus vanuit de HMH vrijdag 29 november van 14.00 tot 18.00 uur live uitgezonden op 3FM en 101.TV.

Vierde editie van Das Coen Und Sander Fest

Vier jaar geleden vierden de radiovriendjes voor het eerst een Duits getint feestje. Inmiddels heeft Das Fest zich ontwikkeld tot het hoogtepunt van het jaar voor duizenden luisteraars.

Ook dit jaar hebben Coen en Sander er weer veel zin in! Coen: "Sehr toll dat we samen met zoveel luisteraars en deze fantastische line-up feest kunnen vieren!" En ook Sander kan niet wachten. "Nog 16 nachtjes slapen. 483 uur. 23.040 minuten. 1.382.400 seconden!’"

Ster advertentie
Ster advertentie