3FM nieuws

20 nieuwe namen line-up Rock Werchter

  1. Nieuwschevron right
  2. 20 nieuwe namen line-up Rock Werchter

De organisatie van Rock Werchter heeft 20 nieuwe acts bekendgemaakt, waaronder The Script, Two Door Cinema Club, alt-J en meer.

Tot nu toe bestond de line-up van Rock Werchter 2013 uit zeven acts, maar de organisatie heeft daar maandag 28 januari twintig aan toegevoegd. Check de line-up per dag hieronder.

Line-up dag 1 Rock Werchter

Op donderdag 4 juli staan Airbourne en Netsky (live) op de Main Stage en zijn Jessie Ware, Bloc Party en Sigur Rós ook van de partij. Dat Volbeat en Greenday eerder die dag ook de Main Stage optreden, was al bekend gemaakt.

Line-up dag 2 Rock Werchter

De volgende dag (vrijdag 5 juli) geven Two Door Cinema Club, The Script, Phoenix, C2C en Richard Hawley een optreden. Eerder was al bekend gemaakt dat die dag Kings of Leon en Blur op de Main Stage staan.

Line-up dag 3 Rock Werchter

Voor de laatste dag van Rock Werchter was nog maar een band bekend gemaakt, namelijk Rammstein. Het programma van die dag is nu aangevuld met Graveyard op de Main Stage en Disclosure en Django Django geven ook een show.

Line-up dag 4 Rock Werchter

Depeche Mode en Editors sluiten het festival zondag 7 juli in grote stijl af. Maar voor het zover is, treden A Day To Remember, Band of Horses, Thirty Seconds To Mars, Passenger, alt-J en Of Monsters And Men op.

Rock Werchter 2013

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in festivalpark Werchter in België. Een combiticket kost 200 euro en voor een dagticket betaal je 80 euro.

Ster advertentie
Ster advertentie