3FM nieuws

Mega Top 50 site online

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Top 50 site online

Tijd voor champagne! Het programma 3FM Mega Top 50 heeft vanaf zaterdag 15 januari een rijkgevulde website inclusief archief

Caro Emerald opent zaterdagmiddag op 3FM officieel de nieuwe 3FM Mega Top 50 website. Ze is gast van Bart Arens tijdens zijn programma.

Mega Top 50 website online

Zoek je een nummer? Duik dan via 3fm.nl/megatop50 in de historie van de 3FM Mega Top 50. Het archief gaat terug tot 23 mei 1969, toen de publieke popzender de eerste hitlijst uitzond. Natuurlijk linkt de website aan social media, waardoor je jouw favoriete tracks kunt delen met vrienden.

Muzikaal archief van de hitlijst

Wat was jouw favoriete zomerhit? Aan welk nummer heb je bijzondere herinneringen? Welk nummer was populair in jouw geboortejaar? De antwoorden op deze vragen vind je op de nieuwe 3FM Mega Top 50 site. Maar ook informatie over platen en artiesten. Luisteraars reageren op hun favoriete 3FM Mega Top 50 hit via de website en social media. Bij een plaat in het archief verschijnt een chartverloop met een grafiek.

Bart Arens over de nieuwe site

Bart Arens vertelt enthousiast: "Een frisse nieuwe look, 42 jaar hitlijst geschiedenis en het laatste muziek en chartnieuws komt samen op de fonkelnieuwe website. Ik heb mezelf de afgelopen dagen al uren vermaakt met alleen al het archief. Het is één grote 'trip down memory lane' voor iedere muziekhebber."

Wilbert Mutsaers, zendermanager 3FM: "De 3FM Mega Top 50 site heeft een nieuw gezicht met veel muzieknieuws. Het is 3FM gelukt om een uitgebreid bestaand hitarchieven online te krijgen en ik ben heel blij dat we de 3FM Mega Top 50 nu kunnen linken aan de social media. Dat past bij deze tijd, dat past bij 3FM."

De Mega Top 50 op 3FM

De Mega Top 50 wordt dagelijks door SoundAware B.V. samengesteld aan de hand van de verkoopcijfers van singles, downloadcijfers van GfK en de airplay die de nummers krijgen op radio, tv en internet. De 3FM Mega Top 50 wordt elke zaterdag van 15:00 tot 18:00 uur op 3FM gedraaid. In MetMichiel op 3FM zijn dagelijks vanaf 19:00 uur de belangrijkste verschuivingen te horen.

Voor meer informatie: www.3fm.nl/megatop50

Ster advertentie
Ster advertentie