3FM nieuws

Great Minds live in 3voor12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Great Minds live in 3voor12 Radio

Supergroep Great Minds was donderdagavond 11 juli te gast bij Roosmarijn in 3voor12 Radio.

Als drie van Nederlands beste rappers en een talentvolle producer de handen ineenslaan, is het onvermijdelijk dat er van een supergroep wordt gesproken. Onder de naam Great Minds doken Sticks, Jiggy Djé, Winne en Dokter Moon samen de studio in en maakten ze het gelijknamige album, waarmee het viertal de belofte waarmaakt.

Sticks, Jiggy Djé, Winne en Dokter Moon

Sticks, Jiggy Djé, Winne en Dokter Moon bewijzen op het nederhopalbum niet alleen individueel sterke muzikanten in de Nederlandstalige hiphop te zijn, maar ook in een samenwerking het beste in elkaar naar boven te halen.

Great Minds platform voor Nederlandse teksten

En alsof vier gelijkgestemde geesten nog niet voor genoeg spektakel én kwaliteit zorgen, riepen Great Minds voor het album ook nog de hulp van onder meer Typhoon, Rico en Kleine Viezerik in. Great Minds staat bovendien niet alleen voor het album dat de heren maakten, maar is ook een platform voor Nederlandse teksten.

Great Minds live in 3voor12 Radio

Great Minds staat deze zomer op Lowlands en liet vrijdag 14 juni bij Giel in de uitzending al horen hoe de plaat live klinkt. Het viertal was donderdagavond 11 juli te gast bij Roosmarijn in 3voor12 Radio.

Great Minds - 'Doag'

Great Minds - 'Ret Pack Snipers'

Great Minds - 'Run It Back'

Ster advertentie
Ster advertentie