3FM nieuws

Nielson in duet met Miss Montreal

  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson in duet met Miss Montreal

De nieuwe single van Nielson heet 'Hoe' en is een duet met Miss Montreal. Giel primeurde het nummer maandag 8 april in zijn ochtendshow.

De nieuwe single van Nielson is een samenwerking met Miss Montreal. Giel had maandagmorgen 8 april de primeur van 'Hoe' in zijn uitzending en belde daarvoor met beide singer-songwriters.

Samenwerking tussen Nielson en Miss Montreal

Nielson en Miss Montreal ontmoetten elkaar bij de opnames van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Nielson had al een liedje liggen dat hij graag met Miss Montreal wilde opnemen.

Toen hij haar op de afterparty na de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland benaderde, was ze meteen enthousiast. Nielson schreef op zijn beurt weer een liedje voor Miss Montreal, dat ze tijdens haar theatertour speelde.

Nielson uit de running door poliep

Nielson was drie maanden uit de running door een poliep op zijn stembanden, waaraan hij geopereerd werd. De singer-songwriter heeft een druk festivalseizoen voor de boeg en tourt in het najaar van 2013 langs de Nederlandse popzalen.

3FM Awards

Nielson en Miss Montreal zijn allebei genomineerd voor de 3FM Awards. De singer-songwriters nemen het tegen elkaar op in de categorie Beste Artiest Pop. Nielson is ook genomineerd in de categorie Beste Nieuwkomer.

>> Stem voor de 3FM Awards

Giel heeft de primeur van de nieuwe single van Nielson en Miss Montreal

Ster advertentie
Ster advertentie