3FM nieuws

Skrillex maakt (weer) hardcorepunk!

  1. Nieuwschevron right
  2. Skrillex maakt (weer) hardcorepunk!

Sonny Moore, beter bekend als Skrillex, is zijn emoroots niet vergeten en keert terug naar zijn hardcoreband From First To Last.

'Make War'

Iedereen is het er wel over eens dat Skrillex er uitziet als een emo, slechts weinigen weten echter dat hij ook echt de zanger is geweest van een hardcoreband. Tien jaar nadat hij daarmee stopte is hij teruggekeerd naar zijn allereerste bandje: From First To Last. Op 15 januari dropt de band de single 'Make War' met Skrillex op vocalen Sonny Moore. Maar let op, niet iedereen vindt dit mooi:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Skrillex

Al sinds zijn vijftiende speelt Sonny in hardcore-bandjes. Van 2004 tot 2007 speelde hij in From First To Last, om op zijn negentiende een solocarrière te beginnen. Solo tourde hij met ongeveer elke wereldberoemde band uit de scene. In 2008 begon hij onder de naam Skrillex elektronische muziek te maken, en groeide hij uit tot de wereldster zoals we hem nu kennen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terugkeer naar de scene

Na het vertrek van Sonny in 2007 is de band doorgegaan met een andere zanger. Nu, tien jaar na zijn vertrek, is Sonny niet alleen terug bij zijn band, maar ook in de scene. Hier zie je hem bijvoorbeeld op een foto met First To Last-drummer Matt Good, beroemd producer John Feldman en Blink 182-bandleden Travis Barker en Mark Hoppus. Of zij iets muzikaals met elkaar gaan doen is nog onbekend.

Studio hangs.

Een foto die is geplaatst door Mark Hoppus (@markhoppus) op 13 Jan 2017 om 7:26 PST

Ster advertentie
Ster advertentie