3FM nieuws

Genomineerden Serious Talent Award bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Genomineerden Serious Talent Award bekend

Caro Emerald, Destine, Go Back To The Zoo, Valerius en Flinke Namen zijn de genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award 2010.

Caro Emerald, Destine, Flinke Namen, Go Back Too The Zoo en Valerius dingen naar de felbergeerde Serious Talent Award. Dat maakte Sander Guis op zondagavond bekend in Bring it On!

Serious Talent

Elke twee maanden worden er vier bandjes uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Die bandjes krijgen airplay op 3FM en komen langs in de studio. Serious Talent is een springplank naar roem, sex, drugs en Rock 'n Roll.

De winnaar van de Serious Talent Award 2010 is de artiest of band die het best gebruik heeft gemaakt van het predicaat Serious Talent en daarmee de carrière naar een hoger niveau heeft getild. De illustere voorgangers zijn Good Things End, Jeremy's en Giovanca .

Genomineerden 3FM Serious Talent Award

Volgens Tijs van Liemt, producer van 3FM Serious Talent, omvat de selectie dit jaar vijf artiesten omdat zoveel uitzonderlijk talent zich aandiende in 2009. Andere jaren werd gekozen uit een selectie van drie artiesten. De Serious Talent Award wordt uitgereikt op 11 april in de Melkweg.

De winnaar treedt op tijdens de 3FM Awards op 15 april in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam. Win kaarten!

Iedereen wil Serious Talent zijn!

3FM ontving in 2009 ruim vierduizend inzendingen van artiesten die hoopten verkozen te worden tot 3FM Serious Talent. 3FM koos twintig veelbelovende talenten, die naast airplay op het radiostation ook een podium kregen aangeboden op belangrijke festivals en evenementen zoals Zwarte Cross, Noorderslag en 3FM Serious Request.

>> Lees meer over Serious Talent
>> Ga naar de site van Bring it On!
>> Lees alles over 3FM Awards

De 3FM Awards worden mede mogelijk gemaakt door de stiching Buma Cultuur

Ster advertentie
Ster advertentie