3FM nieuws

Frank naakt met Go Back To The Zoo in De Bende van Van der Lende

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank naakt met Go Back To The Zoo in De Bende van Van der Lende

Frank kreeg in de vroege uren van vrijdag 31 oktober gezelschap van meerder artiesten. Go Back To The Zoo, Prinsenkind en San Holo komen langs.

Afgelopen maand tourden de mannen van Go Back To The Zoo door het grote Amerika. Maar nu zijn ze weer terug in ons kleine kikkerlandje, dus dat betekent een bezoekje aan de 3FM-studio. Frank stond ze vrijdagochtend 31 oktober heel vroeg met open armen op te wachten. En dat liep volledig uit de klauwen.

Go Back To The Zoo

Samen met zijn broer Teun, drummer Bram en bassist Lars vormt Cas Hieltjes de Nederlandse rockband Go Back To The Zoo. De groep groeit in een paar jaar uit van kroegband tot een veel geboekte festivalhit. De band was te vinden op Lowlands en Pinkpop, is een seizoen lang huisband van De Wereld Draait Door, ze slepen tijdens de 3FM Awards in 2012 maar liefst twee prijzen in de wacht en brengen op Valentijnsdag 2014 hun derde album ZOO uit met daarop de 3FM Megahit 'Charlene'. In oktober traden de mannen op in Amerika.

Prinsenkind en San Holo

Nick van der Berg, alias Prinsenkind, is vooral bekend als bandlid van F, de Haagse rock-, funk- en hiphopband. Daarnaast was hij ook al een tijdje bezig met rappen. Rap is voor hem altijd al een comfortabele manier geweest om dingen te zeggen. En toen Nick de beats van Sander (San Holo) hoorde, was het idee voor de EP Koninklijke Herrie geboren. De plaat, die in 2013 uitkam, bevat naast hiphop ook dubstep en garage.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie