3FM nieuws

Troye Sivan pakt 3FM Megahit met dampende 'Rush'

foto: Troye Sivan
  1. Nieuwschevron right
  2. Troye Sivan pakt 3FM Megahit met dampende 'Rush'

De nieuwe track van Troye Sivan is pas een week uit, maar wordt nu al massaal omarmd als dé perfecte soundtrack voor lange zwoele zomeravonden op de dansvloer. Het nummer gaat ook nog eens gepaard met een videoclip die dat gevoel perfect onderstreept. 'Rush' is uitgeroepen tot 3FM Megahit, en hoor je deze week dus extra vaak op 3FM.

"I feel the rush, addicted to your touch"

Na een flinke periode van teasen door Troye - wat met zo'n 15 miljoen volgers op Instagram en 2,5 miljoen volgers op TikTok niet onopgemerkt blijft - kwam daar afgelopen vrijdag dan eindelijk de track 'Rush'. En het nummer had niet op een beter moment uit kunnen komen. In 't midden van de zomer, wanneer de avonden zwoel en lang zijn, is dit de ideale aanvulling voor broeierige avonden op de dansvloer. De dampende beats mixen zich naadloos met verlangende teksten, en smaken eigenlijk alleen maar naar meer.

Check hier 'Rush':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Feesten, eindeloze nachten, seks en queer liefde wordt gevierd in Troye Sivan's 'Rush', en online wordt hier dan in én buiten zijn miljoenen-achterban ook vol lof op gereageerd. Een selectie van de reacties:

foto: 3FM

‘Something To Give Each Other’

Gelukkig is 'Rush' nog maar een voorproefje! Op 13 oktober komt daar ook eindelijk een nieuw album aan, nummer vier alweer, namelijk: Something To Give Each Other. Over de nieuwe plaat vertelt Troye het volgende:

"This album is my something to give you - a kiss on a dancefloor, a date turned into a weekend, a crush, a winter, a summer. Party after party, after party after after party. Heartbreak, freedom. Community, sisterhood, friendship."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie