3FM nieuws

Amy Winehouse lapt tribute aan haar laars

  1. Nieuwschevron right
  2. Amy Winehouse lapt tribute aan haar laars
Wanneer komt er een dag dat Amy niet in het nieuws is? Blijkbaar niet, want ook dit keer heeft Miss Winehouse het voor elkaar. Ze is geschrapt van een tribuutalbum voor muziekproducer Quincy Jones.
Van de week stond de verslaafde zangeres ook al in de spotlights, omdat ze niet klaar was voor haar comebackconcert in Londen en deze vervolgens cancelde.

Amy meets Quincy

Op een zomerse dag, toevallig op de negentigste verjaardag van Nelson Mandela, ontmoetten Amy en Jones elkaar. Het meesterbrein achter Michael Jackson’s ‘Thriller’-album, vond de Rehab-zangeres interessant genoeg en nodigde haar samen met producer Mark Ronson uit om een nummer te maken voor het tribuutalbum.

Bummer

Natuurlijk was Amy erg enthousiast en zei volmondig JA. Alleen heeft de arme Quincy Jones een jaar lang voor niets moeten wachten op muziekmateriaal. Zelfs haar producer Ronson hoorde niks van Winehouse. "Het nummer is niet af en ze is in geen velden of wegen te bekennen. Als ze er niet is, houdt het helaas op", aldus Ronson.

Tribute

Usher en Mariah Carey willen wel moeite doen voor de 76-jarige producer en werken mee aan het tribuutalbum. Of Michael Jackson meedoet aan het eerbetoon aan Quincy Jones is nog de vraag. Kleine moeite voor de King of Pop, want hij heeft een deel van succes wel te danken aan deze man!

>> Lees hier meer over Amy Winehouse

>> Lees hier meer over Mark Ronson

Ster advertentie
Ster advertentie