3FM nieuws

Fanatieke fans, opgelet: hoever ga jij voor je favoriete artiest?

  1. Nieuwschevron right
  2. Fanatieke fans, opgelet: hoever ga jij voor je favoriete artiest?

Justin Bieber leeft een luxeleventje, maar moet daarvoor wel dealen met vijftig fans die de salade uit zijn mond kijken. Hoe ver ben jij zelf wel eens gegaan in the name of fandom?

Arme Justin. Hierboven zie je hoe hij gewoon in rust en vrede een salade wil weghakken in Sydney, maar dat het hem een beetje belemmerd wordt. Er staan tientallen fans naar iedere hap van de zanger te staren, plus nog wat agenten die ingeschakeld zijn om de orde te bewaken.

En da's nog niet eens alles. Na afloop van deze uiterst rustige en relaxte lunch (NOT) moet Justin het ook nog op een rennen zetten omdat de hele club 'm op de voet volgt. Jongens, RUSTAAAAHG!

En wat haal jij zelf allemaal uit?

Nu gaat dit voorbeeld redelijk ver, maar we weten zeker dat ook wel wat Nederlandse fans zijn die dit soort praktijken kunnen evenaren. We zijn benieuwd naar die verhalen!

Heb je wel eens langer dan 12 uur in de rij gestaan voor een concert? Je favoriete artiest opgewacht bij een vliegveld? Jezelf bijna voor een auto gegooid om nog even contact te kunnen hebben met je idool? Laat jouw beste verhaal achter in de comments en wie weet nemen we contact met je op voor een artikel.

Ster advertentie
Ster advertentie