3FM nieuws

'Gotor' van Waltzburg laat een relatie-dilemma vrolijk klinken

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Gotor' van Waltzburg laat een relatie-dilemma vrolijk klinken

'Gotor' van Waltzburg ga je vanaf nu vaker horen op 3FM! Het nummer is onderdeel van hun nieuwe album Cut The Wire. Het beschrijft een relatie die eigenlijk niet meer werkt.

Dilemma

De track gaat over het besef dat je relatie eigenlijk wel aan zijn einde zit. In de lyrics zegt zanger Menno tegen zichzelf dat hij ermee moet stoppen. "You need to try this alone", klinkt het refrein. Hij staat met zijn gedachten eigenlijk al buiten de relatie, maar toch wil hij ook eigenlijk niet zonder haar. "I miss her breath mints // I miss our drunken rides home." Het is een groot dilemma tussen vasthouden en loslaten.

Je zult je vast wel afvragen waarom dit nummer over een relatie dan 'Gotor' heet. Nou heel simpel. Het heeft er ook niks mee te maken, vertelde Waltzburg in een interview met 3voor12. Gotor is een gemeente in Spanje en het was gewoon een willekeurige naam.

Videoclip

Ondanks de serieuze lyrics, klinkt het nummer juist heel optimistisch. En zo ziet de videoclip er dan ook uit. De band speelt muziek op mooie locaties en later komen er veel willekeurige (net zoals de titel van het nummer) visuals in beeld. Bijvoorbeeld van een walvis die door de lucht zwemt, een uil en vuurwerk. Check de videoclip hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie