3FM nieuws

Tim werkt de bucketlist van zijn opa samen met hem af

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim werkt de bucketlist van zijn opa samen met hem af

In Op Avontuur Met De Opa Van Tim, neemt Tim Senders je mee tijdens het afwerken van zijn opa Frits’ bucketlist. De serie is wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van NPO3. Vanmorgen was Tim in de studio om te praten over deze geweldige ervaringen.

De opa van Tim gaat niet graag de straat op. “Mijn opa zei: Goh, als je dan op straat loopt zie je iedereen hand in hand lopen.” zegt Tim. Ook bij het bezoeken van een café wordt hij constant aan zijn eenzaamheid herinnerd. Mede daardoor maakte Tim samen met zijn opa een bucketlist, die hij samen met hem zou gaan afwerken.

Dromen komen uit

Vandaag voor het eerst op de radio én vanavond ook nog op televisie. Dat kan dus ook alvast worden afgevinkt! Opa Frits: “Als ik die Epke Zonderland kan ontmoeten, dat is toch wel een bijzondere vent.” Die droom kwam uit. Er zou ruimte zijn voor een gesprek van een kwartier. Dit werd een half uur en opa Frits mocht daarnaast ook nog de training bijwonen. “De tranen schoten in mijn opa’s ogen toen ik het hem vertelde.” Bekijk hier het interview met opa Frits terug:

De tip van opa Frits

Een tip voor alle kleinkinderen in Nederland van opa Frits: “Het is mij overkomen met Tim, maar dan heb ik geluk dat ik een kleinzoon heb die in het vak zit. Die verder denkt dan hoe een gewoon mens denkt. Maar een bezoek bij opa en oma is op zich al heel belangrijk.”

Bekijk aflevering 1

Benieuwd naar de avonturen van opa Frits? Bekijk de eerste aflevering van Op Avontuur Met De Opa Van Tim hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie