3FM nieuws

Beyoncé en Adele wezen 'All About That Bass' af

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé en Adele wezen 'All About That Bass' af

Beyoncé en Adele wezen het nummer af, maar Meghan Trainor heeft met 'All About That Bass' wel mooi een internationale hit te pakken.

Beyoncé en Adele zullen balen als een stekker, want zij zien een gigantische wereldhit aan hun neus voorbij gaan. Meghan Trainor heeft op dit moment met 'All About That Bass' de hele wereld aan haar voeten liggen en dat terwijl het liedje eerst aan Adele, Beyoncé en andere artiesten werd aangeboden. Zij hadden geen interesse.

"Adele was de enige, maar zij rapt niet"

Meghan vertelde aan The Guardian dat niemand het liedje wilde hebben: "Sommige artiesten krijgen duizenden nummers aangeboden maar weten daar niets van, dus Beyoncé heeft het nummer zelf waarschijnlijk nooit gehoord. Er waren geen artiesten voor het liedje op dat moment. Adele was de enige, maar zij rapt niet en zingt geen pittige songs met grove woorden erin."

Nummer 1-hit

Het positieve nummer over dames met een maatje meer nam op vrijdag 4 oktober de koppositie van Pittbull over in de Mega Top 50 en gaat in het buitenland ook als een speer. In Amerika en Groot Brittannië wist Meghan namelijk ook al de muzieklijsten te domineren. Op de vraag wat ze ervan vindt om "the hottest thing in pop" te zijn, antwoordt ze: "Oh mijn God, het is geweldig, onwerkelijk en een droom. Het is soms een beetje overweldigend, maar het merendeel van de tijd is het fantastisch."

Meghan Trainor - 'All About That Bass'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie