3FM nieuws

Verbroken relatie inspiratiebron voor Stevie Ann

  1. Nieuwschevron right
  2. Verbroken relatie inspiratiebron voor Stevie Ann


Op het nieuwe album van Stevie Ann, Light Up, neemt ze afscheid van haar relatie. Dat vertelde ze aan Giel Beelen in zijn programma op 3FM. Het album ligt vanaf vandaag, 7 mei 2010, in de winkel.

Het derde album van Stevie Ann ligt vanaf vandaag, 7 mei, in de winkel. Voor dit album heeft ze samengewerkt met een aantal grote Amerikaanse producers, zoals Mitchell Froom, die eerder al werkte met Sheryl Crow, Crowded House en Randy Newman.

Stevie Ann neemt afscheid

Op Light Up neemt ze afscheid, onder meer van haar vorige relatie. Ze vertelde Giel dat haar relatie 'min of meer voorbij is'. "We zien elkaar nog wel, dus we zijn goed uit elkaar gegaan, maar we hebben genoeg van elkaar geleerd en kunnen op eigen benen staan. Wat overblijft is dat verdrietige gevoel", aldus Stephanie Struijk (de echte naam van Stevie Ann).

Fragment: Stevie Ann over haar verbroken relatie

What goes on titeltrack van Nederlandse film First Mission

'What Goes On Is', naast dat het de eerste single van het album Light Up is, ook uitgekozen als de soundtrack voor de Nederlandse speelfilm First Mission. De film gaat over de jonge arts Marina, die gaat werken in Zuid-Amerika.

Ster advertentie
Ster advertentie