3FM nieuws

Phil Collins werkt toch wel mee aan Adele's album

  1. Nieuwschevron right
  2. Phil Collins werkt toch wel mee aan Adele's album

Wie o wie bemoeit zich allemaal met de nieuwe plaat van Adele? Nou, in elk geval Phil Collins. Dat gerucht ging eerder, maar nu blijkt het écht zo te zijn.

(fotograaf: Ben Houdijk)

De 64-jarige Phil Collins en 26-jarige Adele zouden toch samen een liedje maken voor het derde album van de Britse zangeres. Dat meldt Mirror.

Een afwijzing van Adele

Eerder kwam het nieuws naar boven dat Adele hem in de kou had laten staan. Phill zou auditie hebben gedaan, maar hoorde daarna niks meer van haar. Nu lijkt het erop dat de twee toch weer contact hebben. Althans, dat meldt een bron aan Mirror. En waarom Adele dan geen contact meer zocht met Collins? "Ze had haar werk toen even op een laag pitje gezet, het was niks persoonlijks." aldus de bron.

Pharrell, Lady Gaga, Hardwell

Wie er nog meer mee werken aan de opvolger van 21, het album dat Adele in 2011 uitbracht, is nog niet bekendgemaakt. Maar geruchten en wensen zijn er genoeg. Zo zou de Nederlandse DJ Hardwell graag met haar samenwerken. Moet Pharrell Williams zorgen voor haar grote comeback. En schepte Lady Gaga met de onderstaande foto op Instagram óók bepaalde verwachtingen. We gaan het meemaken.

????Nothing like a Wednesday night bro-down with the beautiful Adele.

Een foto die door ladygaga is geplaatst op 22 Jan 2015 om 12:51 PST


O ja. En dan zou de zangeres trouwens in 2016 op tournee gaan. Maar dat is ook nog niet bevestigd.

Ster advertentie
Ster advertentie