3FM nieuws

Kanye West sneakers voor 90.000 dollar op eBay

  1. Nieuwschevron right
  2. Kanye West sneakers voor 90.000 dollar op eBay

De nieuwe Kanye West Nike Air Yeezy 2 sneakers zijn nog niet eens op de markt, maar gaan nu al voor extreme bedragen onder de virtuele hamer.

Er is enorm veel vraag naar de nieuwe sneaker van Kanye West. Eén paar Nike Air Yeezy 2 sneakers is nu al op eBay verkocht voor 90.000 Amerikaanse dollar. Dat is omgerekend zo'n 71,5 duizend euro. Ter vergelijking, de winkelprijs zit rond de $ 254.

Kanye West sneaker pre-orders for sale

De sneakers gaan pas zaterdag (9 juni) in Amerika in de verkoop, maar de felbegeerde schoenen duiken nu al op de Amerikaanse veilingsite op. Het gaat om pre-orders, die mensen al aanbieden voor hun bestelling überhaupt binnen is.

Kanye's Yeezy 2 gemiddeld 2000 dollar

Sneaker freaks bieden online grof geld voor de Yeezy 2. Het bod van 90.000 dollar is wel een uitschieter. Gemiddeld staat de teller voor een paar Yeezy 2's via eBay op 2000 dollar (bijna 1600 euro).

On- en offline in de rij

Niet alleen online staan de schoenenliefhebbers te springen om de sneakers. Volgens entertainmentsite TMZ staan er in Amerika nu al mensen voor schoenenwinkels te wachten om er zeker van te zijn dat ze zaterdag een echte Kanye kunnen bemachtigen.

Ster advertentie
Ster advertentie