3FM nieuws

2024 wordt het jaar van Roxy Dekker

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 2024 wordt het jaar van Roxy Dekker

Twee weken geleden presenteerde 3FM 'De 10 van 2024': een lijst van tien Nederlandse acts die in 2024 het verschil gaan maken, zowel in liveoptredens als in verwachte releases. Eén van die acts is Roxy Dekker.

Wie is Roxy Dekker?

De 18-jarige Roxy Dekker uit Amsterdam timmert flink aan de weg. Twee jaar na haar deelname aan het Junior Songfestival in 2019 met de meidengroep 6TIMES, startte Roxy haar carrière als soloartiest. Met haar nummer ‘Anne-Fleur Vakantie’ breekt ze in 2023 definitief door en belandt ze in de hitlijsten. Het werd dé zomerhit van 2023, wat ze opvolgt met het succesvolle nummer 'Satisfyer'.

Afgelopen december zette ze de Grote Markt in Nijmegen op z’n kop met haar (allereerste!) mini-liveshow. Check 'm hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom maakt Roxy Dekker deel uit van De 10?

3FM-dj Jamie Reuter kan je precies vertellen waarom Roxy Dekker deel uitmaakt van de 10 artiesten die het dit jaar helemaal gaan maken: “Roxy Dekker is voor mij het perfecte voorbeeld van een echte artiest. Ze zorgt er namelijk voor dat iedereen een onderdeel van haar wil zijn. Tijdens haar optredens doet alles en iedereen z’n best om erbij te zijn, om er later over te kunnen praten en om te zeggen dat ze haar hebben gezien. Ieder nummer dat ze maakt willen luisteraars meezingen en kennen. Dat vind ik super vet aan haar!”

Benieuwd wie nog meer deel uitmaakt van 'De 10 van 2024'? Klik dan hier.

Ster advertentie
Ster advertentie