3FM nieuws

Versies Limmen Tapes bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Versies Limmen Tapes bij 3FM

Doe Maar, Gers Pardoel, Kraantje Pappie, Postmen en Sef vertelden over hun samenwerking voor Versies/Limmen Tapes.

Doe Maar heeft een aantal oude hits opnieuw opgenomen met rappers van het hiphoplabel Top Notch. Vrijdag 14 september kwam de verzamelbox Versies/Limmen Tapes uit, met daarin maar liefst veertien cd's, tien dvd's en een boekje vol uniek fotomateriaal van Doe Maar.

Top Notch-rappers mochten hun eigen interpretatie geven aan een Doe Maar-hit. Henny Vrienten, Jan Hendriks, Gers Pardoel, Kraantje Pappie, Postmen en Sef kwamen langs bij 3FM om te vertellen over het album.


Doe Maar, Kraantje Pappie en Postmen over Versies/Limmen Tapes

Henny Vrienten en Jan Hendriks van Doe Maar, Kraantje Pappie en Postmen waren 3 augustus bij Giel om het verzamelalbum aan te kondigen. Giel vroeg aan Henny Vrienten hoe de samenwerking met Top Notch-rappers is begonnen. De artiesten lieten ook hun versie van 'Alles Gaat Voorbij' horen.

Gers Pardoel met 'Liever dan Lief'

Het was de eer aan Gers Pardoel om een interpretatie te geven aan de Doe Maar-hit 'Liever dan Lief'. Hij was maandagochtend 17 september te gast bij Giel en liet het nummer live horen in de studio. Check het filmpje hieronder.

MetMichiel belt met Sef over Versies/Limmen Tapes

Michiel vroeg aan Top Notch-rapper Sef op wat voor manier Doe Maar invloed heeft op de nederhoppers van tegenwoordig. Check hieronder het antwoord van Sef.

Tracklist van Versies/Limmen Tapes

Ben jij ook al fan van het album? Check hieronder alle nummers van Versies/Limmen Tapes. Wat is jouw favoriet?

Ster advertentie
Ster advertentie