3FM nieuws

John Coffey vanavond co-host in 3voor12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. John Coffey vanavond co-host in 3voor12 Radio

Een extra lading puike platen vanavond in 3voor12 Radio! Neerlands grootste punkrocksensatie John Coffey schuift de hele uitzending aan. De heren laten veel van hun favoriete muziek horen (van At The Drive In en Refused tot Katy Perry en Justin Bieber!) en presenteren ook alvast live hun nieuwe EP A House For Thee. Luister en kijk dus van 21:00 tot 00:00 uur naar 3voor12 Radio op 3FM!

Als een storm raasde de groep afgelopen jaren door het land: geen podium - groot of klein - was veilig voor de Utrechtse punkrocksensatie John Coffey. Ze braken echt door met het album The Great News uit 2015 en speelden daarmee op alle grote festivals. Op Pinkpop gebeurde vervolgens iets magisch - inderdaad, het biertje. Maar dat is al genoeg besproken, en er zijn belangrijkere zaken om het vanavond over te hebben.

Over de nieuwe EP A House For Thee bijvoorbeeld, waarmee de band zich uitspreekt over de vluchtelingencrisis. Over het verdwijnen van subculturen, over religie en over hun tour door Rusland. Luister en kijk dus vanavond van 21:00 tot 00:00 uur naar 3voor12 Radio op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie