3FM nieuws

Bijzonder festival voor de klein geschapen man

  1. Nieuwschevron right
  2. Bijzonder festival voor de klein geschapen man

Je leest het goed. Er is een festival op komst dat de klein geschapen man voortrekt.

Het piemelfeestje vindt niet plaats in Nederland, maar in Londen. In de Engelse hoofdstad organiseren ze zaterdag 7 maart de Big Small Penis Party. Het festival is speciaal voor de man met een kleiner geslachtsdeel.

Een klein feestje

Hoe kleiner de penis, hoe goedkoper het ticket. Ant Smith, organisator van het festival, vindt het hoog tijd dat we ons hard maken voor mannen die hun penis te klein vinden. "We moeten hen laten weten dat er niks mis is met het hebben van een kleine piemel."

Goedkoper

Natuurlijk is iedereen welkom. Ook mannen met een groter geval. Maar voor de kleineren onder ons is het net iets aantrekkelijker, want hun toegangskaartje is goedkoper! De prijs is vastgelegd op 60 eurocent per 2,54 centimeter. Wat een giller.

Piemelfeestje

Het festival wordt gevierd in The Rhythm Factory in Londen. Je moet wel achttien jaar of ouder zijn om binnen te komen. Wat er allemaal te doen is? Er zijn optredens van muzikanten, rappers, comedians en dichters. En o ja, niet te vergeten, er worden die avond ook opnames gemaakt voor een korte documentaire die later uitkomt. We can't wait!

Ster advertentie
Ster advertentie