3FM nieuws

Nieuwe 3FM-podcast 'Kwaadaardig' combineert spannende fictie met moderne muziek

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe 3FM-podcast 'Kwaadaardig' combineert spannende fictie met moderne muziek

Vanaf 1 november is er een nieuwe podcast te beluisteren, en wat voor een. Een spannend fictie verhaal die je aan het denken zet, gecombineerd met moderne muziek zoals Electro, Synthwave en EDM.

Het verhaal

Het verhaal gaat over de 18-jarige Isabel (Izzy) die noodgedwongen haar leven moet veranderen. Ze is voor de zoveelste keer gearresteerd en de overheid is er klaar mee. Daarom krijgt Izzy een experimentele chip in haar hoofd geïmplanteerd die als beschermengel helpt bij het maken van juiste beslissingen.

Zet je aan het denken

In de podcast 'Kwaadaardig' staat het thema verantwoordelijkheid centraal. De luisteraar krijgt moeilijke ethische kwesties voorgelegd. Vragen als: 'In hoeverre ben je in deze maatschappij vrij om je eigen keuzes te maken?' en 'Waar ligt de grens tussen eigenzinnig en sociaal onwenselijk gedrag?'.

Credits

De stemmen worden ingesproken door o.a. Chardonnay Rillen (Izzy), Jamie Grant, Victoria Koblenko, Imanuelle Grives, rapper Rico, Gerda Havertong, Jard Struik en Sieger Sloot.

De serie is geschreven en geregisseerd door Johan Paul de Vrijer (De Slet van 6 VWO, De Sterfshow). Muziek en audioproductie is in handen van Rob Peters (Typhoon, Kenny B., Bløf en Maaike Ouboter).

Beluisteren

De podcast is vanaf 1 november te beluisteren via de 3FM-app, 3FM.nl en in je favoriete podcast app.

Ster advertentie
Ster advertentie