3FM nieuws

Bowe live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Bowe live bij Giel

Singer-songwriter Bowe schoof donderdagochtend 21 augustus aan bij Giel. Hij speelde zijn nieuwe single en waagde zich aan een cover van Ariane Grandes 'Bang Bang'.

De nieuwe single van Bowe, getiteld 'Pretty Plain', verscheen begin augustus. De track was voor het eerst te horen in de 3FM Freaknacht, maar je hoorde hem donderdagochtend 21 augustus weer live op De Speelplaats bij Giel!

Bowe

Bowe is de artiestennaam van de Boudewijn de Jong. Boudewijn is op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. Eerst op de piano, later op de gitaar. Ondanks dat hij werd afgewezen voor een opleiding aan het Conservatorium, bracht hij in 2009 zijn eerste studioalbum uit: Moving Trough The Night. Het album telde tien liedjes, waaronder de single 'Last Man Standing'. Zijn tweede plaat, Nomansland, verscheen in 2013.

Bowe - 'Pretty Plain'

Hoewel Bowe sinds 2009 al twee studioalbums heeft uitgebracht, bracht hij zijn eerste officiële single, getiteld 'Tired Of Giving Good Things Up, pas begin 2014 uit. Inmiddels is zijn tweede officiële single ook daar, 'Pretty Plain':

Bowe - 'Pretty Plain'

Bowe covert 'Bang Bang' van Ariane Grande, Jessie J en Nicki Minaj

Bowe - 'Tired Of Giving Good Things Up'

Bowe in de studio

Ster advertentie
Ster advertentie