3FM nieuws

Frans Bauer covert Rammstein en andere 3FM hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Frans Bauer covert Rammstein en andere 3FM hoogtepunten

Het 3FM weekoverzicht met must see beelden van de Rammstein-cover van Frans Bauer en andere hoogtepunten!

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Frans Bauer covert 'Du Hast' van Rammstein.

Dit had werkelijk niemand aan zien komen. De altijd vrolijke Frans Bauer was op vrijdag 11 oktober te gast bij Giel en naast zijn single 'Doe Nou Niet' deed de volkszanger ook een cover. Om Giel te bedanken voor het feit dat hij al meerdere keren te gast mocht zijn in de Ochtendshow, deed Frans een cover van Rammsteins 'Du Hast'. Must see beelden.

Frans Bauer covert 'Du Hast' van Rammstein

2. Bo Saris bij Effe Ekdom, de 3FM Megahit 'The Addict' live

Verslavend goed, die nieuwe track van Bo Saris, en daarom haalde Gerard Ekdom hem op woensdag 9 oktober naar de studio. Terwijl Bo Saris tijdens Effe Ekdom op De Speelplaats stond, werd zijn nummer 'The Addict' in het DJ overleg gekozen tot de nieuwe 3FM Megahit. Coen mocht de soulzanger, die nog van niets wist, vrijdagmiddag 11 oktober opbellen met het blijde nieuws. Beluister het fragment hieronder.

Bo Saris - 'The Addict' live tijdens Effe Ekdom

3. Mien (106) voor het eerst naar Ajax

De 106-jarige Mien Schouten had zondag 6 oktober de dag van haar leven. Ze is al tachtig jaar fan van Ajax, maar was tot op heden nog nooit naar een wedstrijd geweest. Zondag ging ze naar de Amsterdam Arena om Ajax in actie te zien tegen Utrecht. Mien heeft een hekel aan FC Utrecht, maar gelukkig voor haar won Ajax de wedstrijd. Coen en Sander belden maandag met de dolgelukkige Mien.

4. Laura Jansen & Fit live bij MetMichiel

Laura Jansen en Glen Faria, a.k.a. Fit, brachten maandagavond 7 oktober in MetMichiel hun gloednieuwe single 'Stapje Terug' live ten gehore. Michiel Veenstra is fan en heeft de track ook gekozen tot zijn DJ Favorite van deze week. Bekijk hieronder de beelden van het liveoptreden.

Fit ft. Laura Jansen - 'Stapje Terug' live bij MetMichiel

5. Gavin DeGraw te gast bij That's Live

Vriend van de show Gavin DeGraw was voor de vierde keer te gast in de intieme BNN bar van That's Live. Beluister hieronder het gesprek tussen Eric Corton en Gavin.

Bonus: Bruine STER: Alle 13 Banaan!

Hits om krom van te liggen!

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie