3FM nieuws

Jay-Z wil Obama op zijn nieuwe festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Jay-Z wil Obama op zijn nieuwe festival

De rapper is de organisator en een van de headliners van een nieuw festival. Hij gaat Barack Obama vragen om ook op te komen treden.

Rapper Jay-Z heeft zijn zinnen gezet op Obama: "I'm absolutely going to ask Barack Obama to play my festival".

Jay-Z's Budweiser Made In America Festival

Jay-Z's festival, Budweiser Made In America, vindt op 1 en 2 september plaats in Philadelphia. Welke artiesten naast de rapper op het festival gaan optreden is nog niet bekend, maar volgens Jay-Z zelf beloven het twee geweldige dagen te worden. Het is al wel bekend dat er verschillende genres de revue zullen passeren, zoals rock, hip hop, R&B, latin en dance. Vrouwlief Beyoncé moet van haar man ook een gaatje vrijhouden.

Jay-Z wil Obama op zijn festival

Tegen het Amerikaanse magazine Rolling Stone zegt Jay-Z over de huidige Amerikaanse president:

"I'm gonna give him a call and I'm gonna try to get him to perform – do a little rendition of Al Green – but I doubt it. I think that opens up the political season. He'll be so far into helping the world that he probably won't have time, but I'm absolutely going to ask him."

Jay-Z en Kanye West in Gelredome

Op 15 juni brengen Jay-Z en Kanye West een bezoekje aan Nederland om hun succesvolle album Watch The Throne live ten gehore te brengen. Ze staan in de Gelredome in Arnhem.

Jay-Z en Kanye West - Ni**as In Paris

Ster advertentie
Ster advertentie