3FM nieuws

3FM Alternative nu ook op DAB+

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Alternative nu ook op DAB+

3FM Alternative, een van de themakanalen van 3FM, is voortaan ook te ontvangen met een DAB+ radio

Voor veel 3FM luisteraars is de FM frequentie al lang niet meer de enige manier waarop ze luisteren. 3FM is te horen via de website, de app op je telefoon en via digitale radio (DAB+). Dat is sinds vandaag ook mogelijk met het themakanaal 3FM Alternative.

3FM Alternative via DAB+

Je kunt op 3FM Alternative 24 uur per dag non-stop luisteren naar het beste van bands als Arcade Fire, London Grammar, Arctic Monkeys, Disclosure, Town Of Saints, Foals en Black Keys. De zender is vanaf vandaag via Digital Radio+ te beluisteren in de ether met behulp van een DAB+ ontvanger.

Voordelen van Digitale Radio+

Digital Radio+ biedt 100% bereik, storingsvrij, in heel Nederland, met groot bedieningsgemak en veel meer keuze voor de luisteraar. Digital Radio+ maakt gebruik van DAB+ technologie. In Engeland, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en Australië kent digitale ether radio inmiddels een grote groep luisteraars.

Het ontvangen van Digital Radio+ is gratis, in tegenstelling tot digitale radio via internet (IP), waarbij het luisteren kan worden afgerekend door de service provider via databundels. Het luisteren naar Digital Radio+ verlangt een speciale ontvanger.

Lees alles over Digital Radio (DAB+)

Ster advertentie
Ster advertentie